Over Classic Evo Gauge

Het ontstaan van Classic Evo Gauge

Over Classic Evo Gauge:  Harold Fransen  Eigenaar van Harry’s Vintage Garage, komt voort uit de jarenlange passie voor klassiek voertuigen van Harold Fransen (vroeger Scary Harry).

Die na 25 jaar hobbymatige en professionele ervaring in reparatie, modificatie en revisie van klassieke voertuigen heeft besloten dit bedrijfsmatig te gaan voortzetten.

Idee uit frustratie

Tijdens werkzaamheden in de werkplaats van Harry’s Vintage Garage bleek dat reparaties aan tankmeters van diverse VW’s een uitdaging was

Doordat originele delen niet meer verkrijgbaar zijn en de delen die door de “after-market” geleverd worden niet of nauwelijks met elkaar te combineren zijn kon Harold zijn klanten niet goed genoeg helpen.

Dit heeft Harold Fransen samen met zijn team van Harry’s Vintage Garage ertoe gebracht de koppen bij elkaar te steken samen met zijn vriend Frank Lendering.

De ontwikkeling van Classic Evo Gauge

Samen met Frank ontwikkelde ze de Classic Evo Gauge® een programmeerbare meter die wél werkt .

Hier kwam de jarenlange ervaring  in elektronica van Frank en de jarenlange ervaring in automotive development van Harold erg goed van pas . en met resultaat …

Resultaat !!

Wij van Classic Evo Gauge® ontwikkelen en fabriceren onze meters 100% zelf , de gehele ontwikkeling en productie is in eigen hand , en daarmee ook de kwaliteit.

Classic Evo Gauge® is 100% MADE IN HOLLAND !! 

Classic Evo Gauge en ontwikkeling van nieuwe dingen

Verder kijken wij ook actief naar andere nuttige uitvindingen , die van toepassing kunnen zijn op onze geliefde klassiekers en oldtimers .

Heb je een vraag  , of een oplossing nodig voor jou auto

Heb je een probleem of vraag betreffende een product wat we nog niet hebben , of een probleem wat je graag opgelost zou zien , schrijf ons dan gerust een E-mail  : info@c-e-g.eu Of klik hier !!

Wij helpen u graag met uw probleem. wat het ook is meld het ons.. wij hebben wellicht een oplossing voor je !!

Groetjes Team Classic Evo Gauge®

 

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws en nieuwe ontwikkelingen?

Of staat een door u gewenst product niet in de shop en zoekt u hier voor een oplossing? Laat het ons weten middels ons contact formulier.